Despre noi

Contact

Bucharest School of Accountancy® înseamnă inovaţie, flexibilitate şi calitate în predarea cursurilor de perfecţionare în domeniul financiar - contabil.

Vino să cunoşti cele mai noi practici şi metode de lucru folosite în companiile din România şi ai şansa să obţii o diplomă care îţi poate schimba viitorul. Citeste mai mult

Veaceslav Costețchi
Fondator
+4 0722 678 974
v.costetchi [at] bsaccountancy.ro

Casier

Participanţii la cursul de <Casier> vor însuşi cele mai noi tehnici şi metode de gestiune numerar şi vor învăţa să opereze cu echipamente specifice activităţii de casiere: maşina de numărat bani, casa de marcat fiscală, POS, cititor cod de bare, cântar electronic, sertar de bani, căsuţa de valori.

Scopul cursului

Cursul de <Casier> este adresat celor care doresc să îmbrăţişeze o meserie foarte căutată în prezent de către angajatorii din sectorul de retail ( supermarket-uri, hypermarket-uri, magazine,etc), sectorul de utilităţi publice (electricitate, gaze,cablu,internet,telecomunicaţii), sectorul distribuţiei de carburanţi (benzinării), sectorul farmaceutic şi alte domenii care au operaţiuni de casierie în lucrul cu publicul. Persoanele care doresc să-şi schimbe ocupaţia, dar şi cei care vor să-şi perfecţioneze cunoştinţele în activitatea lor curentă de casierie vor dobăndi competenţe inegalabile cu ajutorul cărora vor putea face faţă oricaror provocări în domeniul gestiunii de numerar.

Rezumat program curs

Structura cursului permite interacţiunea participanţilor în cunoaşterea şi aplicarea imediată a celor mai noi metode şi tehnici de gestiune numerar; însuşire mod operare echipamente specifice de profil (maşina numărat bani, casa de marcat fiscală, POS, cititor cod de bare,cântar electronic, sertar de bani, safe-uri, etc.); identificarea şi evitarea principalelor riscuri aferente ativităţii de gestiune numerar.Cursanţii vor fi instruiţi inclusiv despre comunicarea eficientă la casă în relaţia cu clientul.

Avantaje absolvenți

Participanţii la cursul de <Casier> vor putea aplica în practică cunoştinţele asimilate imediat după susţinerea examenului de absolvire, certificat prin diplomă recunoscută de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării,Tineretului şi Sportului. Diploma de <Casier> are valabilitate nelimitată şi oferă deţinătorilor un avantaj considerabil în găsirea şi ocuparea unui loc de muncă.

Avantaje companii

Companiile care optează să-şi înscrie angajaţii la cursul de <Casier> vor culege roadele calităţii muncii prestate încă din prima zi de după curs. Absolvenţii noştri vor aplica în practică cele mai noi cunoştinţe din domeniul gestiunii de numerar asimilate într-un interval de timp foarte scurt. Practicile şi metodele moderne predate sunt cele mai răspândite în diverse sectoare de activitate de pe piaţa românească. Investiţia angajatorului se va recupera în cel mai scurt timp prin reducerea efortului propriu de instruire, evitarea erorilor de casierie şi pierderi de numerar, îmbunătăţirea vitezei de lucru la casă şi creşterea satisfacţiei şi fidelizării clienţilor companiei.