Despre noi

Contact

Bucharest School of Accountancy® înseamnă inovaţie, flexibilitate şi calitate în predarea cursurilor de perfecţionare în domeniul financiar - contabil.

Vino să cunoşti cele mai noi practici şi metode de lucru folosite în companiile din România şi ai şansa să obţii o diplomă care îţi poate schimba viitorul. Citeste mai mult

Veaceslav Costețchi
Fondator
+4 0722 678 974
v.costetchi [at] bsaccountancy.ro

Despre noi

Bucharest School of Accountancy® înseamnă inovaţie, flexibilitate şi calitate în predarea cursurilor de perfecţionare în domeniul financiar - contabil.

Vino să cunoşti cele mai noi practici şi metode de lucru folosite în companiile din România şi ai şansa să obţii o diplomă care îţi poate schimba viitorul.

Bucharest School of Accountancy® este o şcoală de formare profesională ce oferă cursuri de instruire de specialitate în domeniul financiar-contabil.

Echipa de formatori profesionişti ai şcolii are o bogată experienţă practică acumulată în cadrul companiilor multinaţionale şi romăneşti, leaderi de piaţă în segmentele lor de activitate.

Misiunea noastră este oferirea de cursuri practice de calitate, inovative, cu un program flexibil pentru participanţi.

Cursurile noastre sunt adresate atât persoanelor individuale cât şi companiilor care doresc să-şi formeze angajaţii.

Bucharest School of Accountancy® este în contact permanent cu autoritaţile de specialitate şi cu unele din cele mai mari companii din ţară, ceea ce ne permite să actualizăm permanent conţinutul cursurilor cu ultimele teorii şi metode practice de lucru din activitatea curentă a mediului economic în evoluţie.

Absolvenţii cursurilor Bucharest School of Accountancy® au avantajul să fie instruiţi asupra ultimelor noutăţi practice specifice fiecarei ocupaţii studiate, certificate prin diplome recunoscute de CNCFPA. Diplomele au valabilitate nelimitată.

Fondatorul Bucharest School of Accountancy® este Veaceslav Costeţchi, membru CECCAR, CAFR şi CCF, cu o experienţă practică de peste 13 ani în companii multinaţionale de renume.

Vezi despre Veaceslav Costetchi si pe: