Despre noi

Contact

Bucharest School of Accountancy® înseamnă inovaţie, flexibilitate şi calitate în predarea cursurilor de perfecţionare în domeniul financiar - contabil.

Vino să cunoşti cele mai noi practici şi metode de lucru folosite în companiile din România şi ai şansa să obţii o diplomă care îţi poate schimba viitorul. Citeste mai mult

Veaceslav Costețchi
Fondator
+4 0722 678 974
v.costetchi [at] bsaccountancy.ro

Inspector RU

Cursul de <Inspector Resurse Umane> oferă posibilitatea cursanţilor să înveţe practicile actuale din domeniul resurselor umane, beneficiind de aportul unor formatori din firme de renume de resurse umane sau cabinete de avocatură de prestigiu. Absolvenţii noştri vor stăpâni tehnici de recrutare moderne, vor gestiona dosare de personal complexe şi vor putea reprezenta cu succes compania în faţa autorităţilor.

Scopul cursului

Cursul de <Inspector Resurse Umane> este adresat celor care doresc să cunoască noţiunile de bază din practica departamentului de resurse umane. Cursanţii vor însuşi noţiuni de selecţie şi evaluare candidaţi, formalităţile legale de angajare salariaţi, practici de gestiune dosare de personal.

Rezumat program curs

Structura cursului prevede iniţierea în organizarea recrutării, selecţiei şi formării de personal, întocmirea şi gestionarea documentelor de evidenţă a personalului, gestiunea carnetelor de muncă şi a actelor înlocuitoare carnetelor de muncă, întocmirea dosarului de pensionare, întocmirea ştatului de salarii şi a declaraţiilor privind contribuţiile la bugetul de stat. Exemple multiple din practica gestiunii dosarelor de personal şi practica activităţii de recrutare vor contribui la asimilarea eficientă de către participanţi a informaţiilor predate.

Avantaje absolvenți

La terminarea cursului de <Inspector Resurse Umane> absolvenţii vor fi familiarizaţi cu normele legale actuale privind întocmirea şi gestiunea dosarelor de personal; vor stăpâni noţiunile elementare privind organizarea recrutării şi selecţiei de personal.Participanţii vor acumula un bagaj de cunoştinţe practice cu ajutorul căruia vor avea şansa să lucreze în domeniile resurselor umane și juridic.

Avantaje companii

Companiile care optează să-şi înscrie angajaţii la cursul de <Inspector Resurse Umane> din cadrul Bucharest School of Accountancy® vor beneficia de specialişti formaţi într-un interval scurt de timp conform unui program actualizat permanent, având ca formatori specialişti din firme de renume de resurse umane şi cabinete de avocatură de prestigiu.Absolvenţii noştri vor satisface prompt nevoile salariaţilor, vor preveni cu succes conflictele de muncă şi vor asigura un mediu de lucru eficient şi profesionist, capabil să contribuie decisiv la creşterea performanţei companiei.