Despre noi

Contact

Bucharest School of Accountancy® înseamnă inovaţie, flexibilitate şi calitate în predarea cursurilor de perfecţionare în domeniul financiar - contabil.

Vino să cunoşti cele mai noi practici şi metode de lucru folosite în companiile din România şi ai şansa să obţii o diplomă care îţi poate schimba viitorul. Citeste mai mult

Veaceslav Costețchi
Fondator
+4 0722 678 974
v.costetchi [at] bsaccountancy.ro

Inspector
Salarizare

Cursul de <Inspector Salarizare> oferă posibilitatea cursanţilor să înveţe modul de calcul salarii şi taxe aferente, precum şi cunoaşterea documentelor şi declaraţiilor obligatorii folosite în domeniu. Absolvenţii noştri vor însuşi întocmirea de ştate de salarii complexe folosind soft de salarizare cu exemple de baze de date din diverse sectoare de activitate din România.

Scopul cursului

Cursul de <Inspector Salarizare> este adresat celor care doresc să cunoască noţiunile de bază de calcul şi gestiune salarii şi taxe aferente. Cursanţii vor însuşi uşor reglementările legale din domeniul salarizării, vor fi familiarizaţi cu circuitul de documente şi metode de salarizare, vor învăţa să calculeze salarii şi să emită declaraţii aferente către autorităţi.

Rezumat program curs

Structura cursului prevede studiul legislaţiei privind salarizarea, întocmirea pontajelor şi foilor de prezenţă, întroducerea datelor în sistemul informatic de calcul salarii, prelucrarea datelor periodice, calculul salariilor şi taxelor aferente în funcţie de pontaje, norme legale şi norme interne specifice.Cursanţii vor folosi soft de salarizare cu exemple multiple de calcul, studii de caz şi situaţii reale din companiile din România. Participanţii vor însuşi modul de întocmire şi transmitere ştate de salarii şi declaraţii privind contribuţiile la bugetul de stat.

Avantaje absolvenți

La terminarea cursului de <Inspector Salarizare> absolvenţii vor cunoaşte cum se calculează salariile şi taxele salariale pentru angajat şi angajator, vor întocmi declaraţii şi vor şti să folosească un soft de salarizare. Participanţii vor stăpâni toate sursele de informare pentru a fi la zi cu normele legale de salarizare în contextul economic actual în evoluţie.

Avantaje companii

Companiile care optează să-şi înscrie angajaţii la cursul de <Inspector Salarizare> din cadrul Bucharest School of Accountancy® vor beneficia de specialişti formaţi într-un interval scurt de timp conform unui program de instruire actualizat permanent la mediul de afaceri şi legislativ în evoluţie continuă. Absolvenţii noştri vor calcula salariile şi taxele datorate, respectând termenii de raportare legali şi interni. Companiile îşi vor reduce la minim riscul de sancţiuni şi amenzi din partea autorităţilor, iar angajaţii proprii vor fi satisfăcuţi şi motivaţi de fluturaşii de salarii întocmiţi corect.